Del dit bedste råd og deltag i vores jule konkurrence

VINDEREN ER FUNDET!
HANNE ERNEBERG

Har du type 2-diabetes? Ræk ud og del dit bedste råd!

De bedste råd til en hverdag med type 2-diabetes kommer fra personlige erfaringer – og det vil Mod Diabetes være med til at skabe et forum for. Vi lancerer derfor en konkurrence, hvor man får en helt unik mulighed for at dele sit bedste råd om type 2-diabetes, så andre med samme lidelse kan få hjælp til en lettere hverdag.

Udover muligheden for at dele sine erfaringer og give sit bedste råd, så deltager man i en konkurrence, hvor man kan vinde et gavekort på 1.995,- til et par diabetes sko fra MBT Shop Danmark.

Praktisk info til hvordan du deltager

1. Send os en mail på info@moddiabetes.dk, hvor du kort beskriver dit bedste råd, samt hvorfor du vil dele det med andre med type 2-diabetes

Du deltager automatisk i en konkurrence om et gavekort til MBT Shop Danmark, samt lækkert merchandise fra Mod Diabetes. Konkurrencen kører fra 1 december 2020 t.o.m 24. december 2020.

Vi trækker 1 vinder og vedkommende får tilsendt et gavekort på 1.995,- til et par diabetes sko fra MBT Shop Danmark, samt lidt merchandise fra Mod Diabetes kampagnen.

Lidt om MBT

MBT har mere end 20 års erfaring med diabetes sko, og MBT sko kan hjælpe til stabil forbrænding af dit blodsukker. 

Firmaet har udviklet og indbygget et ”vippebræt” under skoen. Vippebrættet er så lille, at hjernen selv kompenserer for ubalancen, men alligevel stort nok til, at kroppens eget støtte- og holdningssystem aktiveres og trænes. Selv når du står stille i et par MBT sko, arbejder din krop konstant for at stabilisere sig.

Læs mere om MBT her

Betingelser

Du skal have type 2-diabetes og dit råd må ikke sætte andre folks helbred i fare.

Ved fremsendelse af dit bedste råd til info@moddiabetes.dk deltager du automatisk i konkurrencen og giver samtidig samtykke til at din mailadresse videregives til MBT Shop Danmark, CVR. 36090391.

Vinderen vil blive offentliggjort d. 24 december 2020 på moddiabetes.dk.

Del dette indlæg
Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Scroll til toppen

Hold dig opdateret

Her vil du modtage inspiration til et bedre liv med diabetes type-2, nyeste udvikling inden for forskning og gode tips til at holde dig aktiv i hverdagen.